PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Entra en funcionament una nova parada de taxis al carrer de l’Estació

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic destaca que

“la nova ubicació està consensuada amb els professionals del servei i busca també facilitar als usuaris la intermodalitat entre taxi, bus i tren”.

D’altra banda, com a conseqüència de les obres que s’han de dur a terme a l’Hospital Taulí, la parada de taxis que fins ara hi havia al costat de la façana principal de l’hospital es traslladarà a prop de l'edifici de l'UDIAT, on s’està habilitant la nova parada provisional preparada per posar-la en funcionament així que l’actual quedi afectada.

Aquestes accions s’emmarquen dins de les actuacions de millora d’accés, ubicació i visibilitat de les parades de taxi de la ciutat, amb l’objectiu de donar una facilitat d’ús i un millor servei de transport a la ciutadania. Altres actuacions realitzades dins d’aquest marc de treball corresponen a la reubicació i millora de senyalització de les parades de l’estació Sabadell Sud, de la plaça d’Espanya, i de la plaça. del Doctor Robert. Així mateix, s’ha incorporat informació a l’interior de les estacions de ferrocarrils per tal d’indicar als usuaris per on és millor sortir si volen complementar el trajecte amb taxi.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90