PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Teatre Principal acollirà demà una de les sessions de la XXIV Trobada de Corals de Secundària

Hi participaran 6 centres de la comarca –entre els quals l’Institut Pau Vila– i també la Banda del Conservatori de Sabadell El Teatre Principal acollirà demà una de les sessions de la XXIV Trobada de Corals de Secundària

Impulsada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat, la Trobada de Corals d'Educació Secundària vol potenciar i difondre l'educació musical que estan duent a terme molts professors als instituts. I és que el treball coral és primordial en molts centres, on mitjançant la música es treballen diferents valors, habilitats socials i competències educatives. En aquest marc, el concert de la Trobada és un espai on fer música juntament amb altres centres, tot visualitzant també el treball que fa cada institut. En el cas de Sabadell, la sessió al Principal compta amb la col·laboració de l’Ajuntament.

Així mateix, i a banda dels objectius generals de la Trobada, enguany l’esdeveniment posarà l’accent en la igualtat entre homes i dones en un marc més ampli d’igualtat entre totes les persones. Així, igual que en una coral nois i noies canten junts i en harmonia malgrat el cromatisme de les veus, també en la vida diària cal acollir la pluralitat i totes les diferències com un enriquiment personal i col·lectiu.

Repertori

A la Trobada al Teatre Principal, cadascun dels centres interpretarà un tema. Tot seguit, i després de l’Obertura Persis, de James L. Hosay, a càrrec de la Banda del Conservatori de Sabadell, els centres participaran en interpretacions conjuntes. En aquesta segona part els alumnes cantaran Persones iguals, de David Melgar; Els segadors i el Cant de la Trobada, de Constantí Sotelo. La sessió comptarà amb la direcció de David Magrané (Escola de Música i Conservatori de Sabadell) i Constantí Sotelo i la conducció de Ferran Marquina.

Participaran en la Trobada els Instituts de Badia del Vallès, Can Jofresa de Terrassa, La Ribera de Montcada i Reixac, Leonardo da Vinci de Sant Cugat del Vallès, l’Escola Petit Estel - La Nova de Terrassa i l’Institut Pau Vila de Sabadell.