PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Escola La Trama celebra dissabte els seus 10 anys amb una Festa Major

Inclourà una cercavila i diferents activitats a la plaça del Dr. Robert, si la meteorologia ho permet L’Escola La Trama celebra dissabte els seus 10 anys amb una Festa Major

La festa, si la meteorologia ho permet, s’iniciarà a les 5 de la tarda amb una cercavila des de l’Escola fins a la plaça del Dr. Robert, acompanyada per una batucada a càrrec dels alumnes. Un cop a la plaça hi haurà diverses actuacions i una mostra de glosa (garrotins), també protagonitzades pels nens i nenes del centre. A les 7 començarà un concert, amb Trastos Band de Jaume Ibars.

Pel que fa a les accions que s’han portat a terme durant el curs en el marc del desè aniversari, AMPA i escola han organitzat tres tallers de jardineria i bricolatge coincidint també amb l’execució del projecte d’arranjament del pati. Així mateix, s'han fet dues xerrades a les famílies, una amb la col·laboració del programa municipal Tàndem Família-Escola, sobre el procés lector, i una altra, impartida pels docents sobre els Espais, un dels pilars en què es sustenta l'escola i que s’han obert als pares i mares en horari lectiu.

Una altra de les accions ha estat un recull de les festes d’art que s’han impulsat al centre educatiu durant aquests 10 anys i una exposició dels projectes fets fins ara. També aquest curs s’han reforçat les accions i jornades per obrir encara més l’escola a les famílies, com en el cas de la festa de Sant Jordi o de la Castanyada.