PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Educadors d’Itàlia i Hongria visiten les escoles bressol municipals Romànica i Espronceda

La visita s’emmarca dins el programa europeu Multicultural Early Childhood Education, que compara el treball que, en relació amb la multiculturalitat i la inclusió, es realitza a les llars d’infants de diferents indrets Educadors d’Itàlia i Hongria visiten les escoles bressol municipals Romànica i Espronceda

Durant la visita a Sabadell, els educadors i educadores han pogut acostar-se al treball personalitzat que per mitjà del ioga es porta a terme l’escola bressol municipal La Romànica i també l’aula multisensorial amb què compta el Centre d’Educació Infantil i Familiar (CEIF) Espronceda i que esdevé un important recurs inclusiu.

A més de Sabadell, la delegació d’Itàlia i Hongria ha visitat també durant la seva estada a Catalunya, l’Associació Rosa Sensat i La Casa del Molí de l’Hospitalet. El viatge ha permès avançar en el treball col·laboratiu i l’intercanvi d’experiències entre territoris. El desenvolupament del projecte europeu compta, així mateix en aquest cas, amb la col·laboració de la Universitat ELTE de Budapest, la Universitat de Florència i la Universitat de Manresa.