PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Mostra de Teatre Escolar celebra la 35a edició amb una quinzena de representacions a càrrec d’alumnat de la ciutat

L’activitat forma part del Ciutat i Escola i treballa, partint del teatre, diferents competències educatives i valors de convivència La Mostra de Teatre Escolar celebra la 35a edició amb una quinzena de representacions a càrrec d’alumnat de la ciutat

Amb la Mostra, es treballa el teatre com a eina i instrument didàctic per a la millora de l'expressió oral i corporal. Així mateix, es fomenta el fet d’entendre i viure el teatre com una manifestació cultural i educativa col·lectiva, tot fomentant actituds de respecte com a espectadors vers el treball dels companys i companyes. Amb tot, s’avança en l’assoliment de competències com la lingüística i audiovisual; artística i cultural, d’autonomia i iniciativa personal o la social i ciutadana.

Aquest curs, protagonitzaran les representacions alumnat de les Escoles Pau Casals, Mas Boadella, Font Rosella, Floresta, Catalunya, Can Deu, Arraona, Enric Casassas i Cifuentes, el Col·legi La Immaculada i els instituts Joan Oliver, Pau Vila, Arraona, La Serra i Vallès.

Pel que fa als espais on es representaran les obres seran LaSala Miguel Hernández, els centres cívics de Sant Oleguer, Ca n'Oriac, Can Rull i el Poblenou, Ca l'Estruch, Auditori del c. de Lacy i sala d'actes de l'Institut Pau Vila.

El programa

Els mitjans de comunicació que vulguin assistir o prendre imatges d’alguna de les representacions, ho hauran de comunicar prèviament al Servei de Comunicació de l’Ajuntament