PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

“Els afectes”, la nova exposició dels Tallers d'Art de l’Escola Illa

La mostra, que s’obre avui al Casal Pere Quart, recull obres de més de 250 alumnes “Els afectes”, la nova exposició dels Tallers d´Art de l’Escola Illa

La mostra pren la paraula afectes del filòsof Borough Spinoza, un dels primers a reconsiderar els afectes com el niu del llenguatge i la creació, en què les emocions i la imaginació tenen components cognitius i formen part del coneixement. En aquest sentit, “Els afectes” ens recorden també que l'art és una manifestació de la nostra manera d'acostar-nos a la realitat, en la qual sempre estem en conversa amb l'altre i on és present un llenguatge ple d'emoció amb una gran fascinació i alhora interacció cap al món.

En aquest marc, a la nova exposició de l’Escola Illa es podrà veure un recull divers d’obres de més de 250 alumnes que han passat pels tallers d’art del centre. L’objectiu és obrir l’escola a la ciutat, mostrant els rics i múltiples processos d’expressió i d’aprenentatge que tenen lloc als espais del centre municipal.

Formen part de la mostra treballs de ceràmica, gravats i estampes, projectes de fotografia, de costura, de vitrall, de dibuix o de grafit, entre altres propostes, com també els resultats dels tallers infantils d’art, que enguany han fet viatges cap a l’autobiografia, la família i el món dels ocells, entre altres.

Els tallers d’Illa Oberta - Tallers d’Art són oberts a tothom i es porten a terme d’octubre a juny en diferents formats i matèries. La preinscripció del curs 2018-2019 s’iniciarà el proper mes de juny.