PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Conclou amb èxit el curs de Gestió Integral de Petites Associacions

S’emmarca en el pla de formació per a entitats i persones voluntàries Conclou amb èxit el curs de Gestió Integral de Petites Associacions

Les sessions de treball han servit per identificar i conèixer quin tipus d’entitat s’ha d’establir en funció de les necessitats o de les activitats que es duguin a terme; també per conèixer els requisits legals i fiscals de cada tipus d’entitat, així com les fonts de finançament que existeixen, saber com dur els comptes i desenvolupar un pla de captació de fons.

La metodologia del curs ha combinat la fonamentació teòrica com a marc referencial necessari per l’assoliment dels continguts i la pràctica d’exercicis i dinàmiques per adquirir les habilitats i destreses requerides.

Entre els temes que s’han tractat en les diferents sessions destaca: el marc legal i fiscal de les entitats sense ànim de lucre, la captació de fons, la gestió de persones i projectes, així com la comunicació i el màrqueting.

Tal i com assenyala la regidora de Participació, Glòria Rubio,

aquest curs s’emmarca en el pla de formació per a entitats i persones voluntàries que hem impulsat des de la regidoria, atès que considerem que la formació és un element important per millorar la gestió i el bon funcionament de les associacions, alhora que les apodera i els hi dona més autonomia. Pel que fa a aquest curs en concret, l’objectiu ha estat ajudar les entitats a reflexionar sobre la feina que ja realitzen i adquirir eines pràctiques per portar la gestió del centre.