PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El cartell de la Festa Major del 2018 és obra de Pau Manzano, alumne de l’Escola Illa

Laia Capdevila i Youssef el Kadi han obtingut un accèssit cada un en el certamen per triar el cartell de la festa, patrocinat per TUS El cartell de la Festa Major del 2018 és obra de Pau Manzano, alumne de l’Escola Illa

Els premis els van donar a conèixer ahir, a l’auditori de la Biblioteca Vapor Badia, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant; la regidora de Cultura, Montserrat Chacon, i Francesc López, president de Transports Urbans Sabadell (TUS). El jurat estava format per la regidora, el president de la TUS, dos membres de la Comissió de Comunicació de la Festa Major, tècnics municipals, representants de les escoles de disseny de la ciutat i un dissenyador en actiu.

Durant l’acte, el jurat –que va haver de triar entre els 29 treballs presentats– va fer constar la felicitació als premiats i a tots els concursants, per haver participat en el concurs i per la qualitat aconseguida amb les obres presentades. També va agrair la col·laboració de l’Escola Illa i de l’Escola Superior de Disseny (ESDi) pel seu comprimís en el foment de la participació dels seus alumnes.

El guanyador rebrà un val per valor de 600 € i els dels dos accèssits, 150 € cadascun. Els premis els dona, com cada any, la cooperativa TUS.