PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Complex de Sant Oleguer celebra el catorzè aniversari aquesta setmana

El dia 29 de juny es duran a terme activitats vàries

Per tal de celebrar els 14 anys del Complex, el divendres 29 de juny, el grup Punt i Coma, amb la col·laboració de la Colla Sardanista Sabadell Gràcia del Casal de Gràcia, interpretaran l’obra de teatre Festa Major a partir de les 6 de la tarda. Cap a les 8 del vespre tindrà lloc un sopar de germanor amb els veïns i veïnes residents al Complex i l’actuació del grup Do de Plata.

El complex sòciosanitari de Sant Oleguer es troba al solar comprès entre els carrers Sol i Padrís i Brutau i Sallarés i Marra. La planta baixa i primera de l’àmbit, situada a la banda del carrer de Brutau, està destinada al CAP de Sant Oleguer, mentre que la planta baixa i primera planta de l’àmbit orientat al carrer de Sallarès i Marra acull el bar restaurant i el Centre de Serveis per la Gent Gran, batejat com a Espai Sant Oleguer i que ha anat ampliant la seva oferta progressivament. Les plantes segona a cinquena estan ocupades pels habitatges de gent gran, adjudicats en règim de lloguer.

Activitat relacional

En l’Espai Relacional de Sant Oleguer, es desenvolupa un ampli programari d’activitats adreçades a fomentar l’envelliment actiu, reforçar els llaços relacionals entre residents i a ser un espai de trobada també per a veïns dels barris. Són activitats de manteniment de les capacitats físiques (gimnàstica, tai-xi, caminades i sortides de natura) de reforç de capacitats cognitives (tallers de memòria, lectoescriptura...) hàbits saludables, culturals i artístiques fins a tallers d’ informàtica i noves tecnologies.

L’activitat de dinamització del darrer any ha beneficiat a un total de 1.730 usuaris, entre el qual hi ha persones residents del complex i altres que no ho són; ja que les activitats que es realitzen s’ofereixen a tota la ciutadania.