PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Oberta la convocatòria per participar a la 17ª Fira d’Art a l’Abast

El Museu d’Art organitza aquesta fira en el marc de la Festa Major Oberta la convocatòria per participar a la 17ª Fira d’Art a l’Abast

El període d’inscripció acaba el dia 13 de juliol, i per formalitzar-la, els interessats tant es poden adreçar personalment al Museu d’Art de Sabadell, com enviar la butlleta per correu electrònic a mas@ajsabadell.cat juntament amb una mostra de la proposat artística que es vol presentar.

Abans del dia 20 de juliol es comunicarà als inscrits les sol·licituds acceptades. La participació està oberta a tota persona major de 18 anys que ofereixi propostes artístiques sense cap límit de tema, tècnica ni corrent estètic. Hi podran participar disciplines com la pintura, el dibuix, l’escultura, la fotografia o la joieria, entre d’altres.

La Fira d’Art a l’Abast

La Fira Art a l’abast ofereix als artistes un espai on, d’una manera lliure i directa, poden donar a conèixer les seves propostes artístiques, a més de posar en contacte públic i creadors en el context de participació de la Festa Major de la ciutat. Qui s’hi acosti podrà comprar a preus molt raonables des d’un clip o un braçalet fins un gravat o una pintura: art a l’abast de tothom.

Des de l’any 2000, la ciutat ofereix un espai de promoció i d’intercanvi d’art i d’artistes, amb l’objectiu principal de facilitar l’accés del gran públic al món de l’art. Com en les edicions anteriors, la fira es farà al pati del Museu d’Art i inclourà activitats paral·leles relacionades amb el Museu d’Art i adreçades a tot tipus de públic, però especialment al públic familiar.