PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Infants i joves de Can Puiggener embelleixen les tanques dels jocs infantils de la plaça del Primer de Maig

Com a cloenda de curs del projecte “Lleure artístic per a tothom”, implicant així els veïns en la preservació del bé comú del barri Infants i joves de Can Puiggener embelleixen les tanques dels jocs infantils de la plaça del Primer de Maig

L’activitat ha servit com a cloenda del taller “Lleure artístic per a tothom” aquest curs escolar i, també, per fer més agradable la plaça, amb l’objectiu que els veïns se la facin seva i ajudin a preservar el bé comú i a estimular la cohesió social. L’acte ha servit, a més, per mostrar els nous talents que viuen al barri.

El projecte “Lleure artístic per a tothom” de l’Esplai La Baldufa es finança amb pressupost municipal gràcies al fet que la ciutadania el va votar dins el procés participatiu Construint Ciutat 2018. Té com a objectiu promoure i ampliar l'oferta pública de formació artística i de transformació social al barri de Can Puiggener, mitjançant diferents activitats artístiques durant les hores de lleure –tardes i dissabtes al matí–. Entre aquestes activitats n’hi ha de relacionades amb el món del circ, gràcies al material que s’ha deixat i a la formació que s’ha impartir amb el projecte Germinem Circ.

A partir d’avui una seixantena de nens i nenes de l’Esplai La Baldufa se’n van de campaments a la Molina, on s’estaran fins al diumenge 29.