PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Manifest de rebuig de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI i l’Ajuntament de Sabadell

Manifest de rebuig de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI i l’Ajuntament de Sabadell

En primer lloc, volem transmetre tota la nostra força, amor i solidaritat a la família i al seu entorn proper, per tal que sàpiguen que en aquests moments de dolor profund no estan sols ni soles.

Malauradament, les agressions i els assassinats de dones, o dels seus fills o filles, són una notícia habitual en els mitjans de comunicació. Notícies a les quals sembla que cada vegada estem més acostumades i davant les quals cal reaccionar per visibilitzar-les i aturar-les.

Les violències masclistes vers les dones no són un fenomen aïllat. Són violències que constitueixen un sistema de relacions de poder que legitima i perpetua les desigualtats entre homes i dones. Són presents en totes les estructures de la societat i suposen la més greu vulneració dels drets humans de les dones.

Les agressions que es produeixen a través de la instrumentalització dels fills i les filles amb el principal objectiu de danyar la mare acostumen a produir un dany més profund que el que pugui produir qualsevol altre tipus d’agressió.

Davant d’això, és evident que cal seguir combatent la violència masclista en totes les seves facetes i a tots els nivells. Cal aconseguir una societat on les dones puguem viure lliures, sense opressions i sense pors. I cal combatre-ho des de la corresponsabilitat de totes i de tots, tant de la ciutadania com de les institucions.

El silenci ens fa còmplices!!!

Calen mecanismes que permetin detectar aquestes violències des d’un inici i actuar de manera conseqüent davant de cadascuna!

EXIGIM una resposta contundent i integral que posi en el centre les dones i que castigui qualsevol forma de violència masclista, sigui del tipus que sigui.

Hem de lluitar contra totes les violències masclistes!

Prou violències masclistes!