PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El pas pel torrent de Colobrers s’obrirà el proper cap de setmana, després de dos mesos tancat

A causa de les destrosses provocades per una forta tempesta del 17 d’agost, l’Ajuntament ha invertit més de 30 mil euros per refer-hi ponts El pas pel torrent de Colobrers s’obrirà el proper cap de setmana, després de dos mesos tancat

Des del primer moment l’empresa CIPO, SCCL, adjudicatària del servei de manteniment del Parc Fluvial del Ripoll i del rodal, es va posar a treballar en la recuperació d’aquest torrent. La primera valoració va ser que es trigaria entorn d’un mes a tornar a tenir l’espai i el camí en condicions idònies de seguretat, però les pluges posteriors han allargat l’obertura del pas.

Les feines han estat feixugues, atès que es tracta d’un indret on no es pot accedir amb maquinària, que els materials emprats i els ponts s’han hagut de bellugar manualment i que ha calgut que durant una setmana hi hagués treballant els 4 equips –12 persones en total– en la col·locació dels ponts. La resta dels treballs han comptat amb la presència diària entre 1 i 2 equips.

El cost total d’aquesta intervenció ha estat de 30.455 euros, dels quals 4.260 euros s’han dedicat a comprar material. Cal destacar que per refer els ponts s’han hagut de comprar 6 troncs de fins a 9 metres de llargada i 100 llates de fusta per als travessers.