PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Pedrolo i joves creadores de dansa i circ, aquest cap de setmana a l’Estruch

Raquel Klein, la companyia Trimera i T.I.C. Escènic hi presenten espectacles entre avui i demà Pedrolo i joves creadores de dansa i circ, aquest cap de setmana a l’Estruch

Avui també, a les 9 del vespre, serà el torn d’IKKAT, de la companyia Trimera, un homenatge a les treballadores de les fàbriques. Trimera s’estrena a la Vela, on les components del grup ja han actuat anteriorment fent les Càpsules de Circ que organitza el Taller d’Art, Cultura i Creació. Sota la direcció artística d’Andrea Pellerejo, la violinista Irene Gómez, la poetessa i trapezista Sophie Glú i la trpezista i acròbata Lara Renard, IKKAT combina poesia, dansa, acrobàcia, trapezi i música en directe les tres dones intèrprets s’embarquen en una lluita i reivindicació feminista. Es tracta de dinamitar-ho tot per començar de nou.

D’altra banda, el dissabte 27 d’octubre, a les 9 del vespre, T.I.C. Escènic presenta Aquesta nit tanquem, una obra de Manuel de Pedrolo escrita el 1973, que recrea una situació sociopolítica imaginària i la consegüent revolta imaginària sorgida en un teatre imaginari d’una ciutat imaginària en un país imaginari que pateix un règim repressiu imaginari...

Càpsules de circ i circ en família

Per un altre costat, avui, divendres 26, a ¼ de 9 i a ¼ de 10 del vespre, hi haurà noves sessions de càpsules de circ a càrrec de l’Associació TACC (Taller d’Art, Cultura i Creació). El dret al deliri és un espectacle de trapezi inspirat en un poema d’Eduardo Galeano en un intent de qüestionar-se l’equilibri entre la tècnica i l’expressió. És un cant a la vida i a la humanitat. Es tracta d’una exposició adaptada del dret a somiar. Un poema, expressat a través dels aeris. Que tal si imaginem un món millor.

I el dissabte 27, a les 11 del matí, hi haurà una nova sessió de Circ en Família, una activitat que permet que infants i adults experimentin plegats el que significa ser un artista enmig de la pista. Amb l’ajut i el guiatge d’autèntics professionals, poden conèixer diferents tècniques: acrobàcia, jocs malabars, trapezi i pal xinès, entre d’altres. Aquest aprenentatge no només implica posar-hi molt d’esforç sinó també concentració i capacitat de treballar en equip. Realitzada en col·laboració amb l’Associació Tub d’Assaig, l’activitat ensenya el més elemental de les tècniques circenses d’una manera divertida i participativa.