PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Oficina d’Entitats i Voluntariat de Sabadell iniciarà la 21a edició del curs d’Iniciació al Voluntariat

Del 12 al 21 de novembre, al Centre Cívic de la Creu Alta L’Oficina d’Entitats i Voluntariat de Sabadell iniciarà la 21a edició del curs d’Iniciació al Voluntariat

El curs l’organitzen l’Ajuntament de Sabadell i la Creu Roja Sabadell i compta, a més, amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Família de la Generalitat de Catalunya, Actua Vallès i la Fundació Avan.

Tindrà lloc els dies 12, 14,19 i 21 de novembre, de 18 a 21 h, al Centre Cívic de la Creu Alta - Cal Balsach (ctra. de Prats de Lluçanès, 16) i està reconegut pel Pla de Formació de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. El curs és gratuït i les places són limitades. Cal inscripció prèvia al telèfon 93 745 31 84 o bé per correu electrònic a puntvoluntariat@ajsabadell.cat.

Curs per millorar el web

D’altra banda, un total de 12 entitats de la ciutat han participat al curs sobre Com posicionar millor el web de la nostra entitat, promogut també per l’Oficina d’Entitats i Voluntariat de Sabadell.

En el transcurs de les sessions, les persones participants han pogut conèixer les tècniques bàsiques per a la definició de l’estratègia comunicativa, així com les eines per al manteniment del web; les estratègies de difusió i comunicació a través d’Internet i com dissenyar i crear un web basat en Blogger 0 Wordpress.

El curs, que ha constat de 4 sessions de 5 hores cadascuna, forma part delPla de Formació 2018 per a entitats i persones voluntàries, que té com a objectiu oferir tallers i xerrades que responguin a les necessitats reals i als interessos de les entitats. La voluntat és enfortir-les i apoderar-les perquè tinguin més autonomia i un coneixement més gran de les obligacions en matèries tan diverses com les fiscals, les laborals o les de voluntariat