PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El poble gitano també arriba a la universitat

cartell gitanos univ 001

L'acte serà al Centre Cívic de Can Puiggener, el proper divendres 9 de de novembre a les 17 h

cartell gitanos univ 001

Demà divendres 9 de novembre, el centre cívic de Can Puiggener acollirà la jornada “El poble gitano també arriba a la universitat”. Durant la sessió, que es portarà a terme a les 5 de la tarda, alguns joves gitanos i gitanes que estudien a la universitat o que ja s'han llicenciat parlaran de la seva experiència i trajectòria vital, sobre les oportunitats que representen els estudis i també sobre les dificultats amb què s’han trobat.

Amb tot, es vol contribuir a trencar estereotips i aportar referents positius que puguin servir d’exemple a altres nois i noies, reconeixent alhora l’esforç d’aquells joves que han assolit l’èxit educatiu.

La trobada és un acte obert i no cal inscripció prèvia. Organitza l’Ajuntament, conjuntament amb la Fundació Secretariat Gitano i el Campus Rom (Xarxa Universitària Gitana de Catalunya), comptant amb la col·laboració del Pla Integral del Poble Gitano de la Generalitat de Catalunya. A la trobada està prevista l’assistència del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, i de la regidora de Drets Civils i Gènere, Míriam Ferràndiz.

 

 

 

També et pot interessar...