PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Institut Castellarnau organitza la 1a Jornada d'Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear, adreçada a tècnics superiors i graus d’infermeria de l’àmbit

Tindrà lloc demà a la Corporació Parc Taulí, per compartir coneixements i contribuir a una formació dels professionals cada cop millor, tant en l’aspecte tècnic com assistencial L’Institut Castellarnau organitza la 1a Jornada d´Imatge per al Diagnòstic i Medicina Nuclear, adreçada a tècnics superiors i graus d’infermeria de l’àmbit

La trobada es portarà a terme durant tot el dia. La inauguració està prevista per a 2/4 de 9 del matí i comptarà amb l’assistència del tinent d’alcalde i regidor d’Educació, Joan Berlanga, i del regidor de Salut, Ramon Vidal.

A banda d’animar a l’assistència, des de l’organització s’ha volgut prioritzar la participació activa. És per això que, al llarg dels diferents blocs, s’han previst diferents ponències de 15 minuts a càrrec dels participants sobre diversos temes, relacionats amb la imatge per al diagnòstic i la medicina nuclear. També hi haurà un altre espai per a la defensa de pòsters (treballs resum explicatius i visuals), dins el qual cada equip d’autors disposarà de tres minuts. Al final de la jornada es premiaran la millor comunicació oral i el millor pòster.

La trobada s’estructura en cinc blocs: Conceptes genèrics de la professió; Radiologia Vascular intervencionista / Emprenedoria / Tomografia Computada; Defensa de pòsters; Medicina Nuclear / Ecografia; i Ressonància Magnètica / Mamografies / Rx Convencional.

Més informació