PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Prop de 200 persones participen en una passejada pel rodal en el marc del cicle ‘A cent cap als Cent’

Aquest any Sabadell comparteix programa amb Els Hostalets de Pierola, Esparraguera i Santa Margarida i els Monjos

Aquest cicle, que el promou la Diputació de Barcelona, i que a Sabadell compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i la Unió Excursionista de Sabadell (UES), es desenvolupa per grups a diferents ciutats de la província de Barcelona.

Aquest any Sabadell comparteix el programa amb els municipis d’Els Hostalets de Pierola, Esparraguera i Santa Margarida i els Monjos. La de dimecres, serà la primera de les cites al calendari.

A més de les 4 sortides les persones participants podran anar a la trobada final amb la resta de municipis que participen al programa, un total de 67 municipis de la província que participen al cicle. La cloenda es farà al mes de maig, i encara està per determinar el municipi on es celebrarà.

Conèixer el Rodal

La passejada, que compartiran prop de 200 persones, serà d’uns 8 quilòmetres, i es preveu que tingui una durada d’aproximadament quatre hores. L’itinerari pel Rodal de Sabadell combinarà trams d’asfalt, pistes, rieres, camins i algun corriol per acabar amb un dinar a la Pista Coberta d’Atletisme.

Abans de l’inici del recorregut, que començarà a les 10 del matí, els assistents esmorzaran al Santuari de la Salut per després posar-se en marxa cap el camí de Sant Iscle, Togores, el Pi de les Tres branques, la font i bassa de Can Moragues i el Torrent de Colobrers.

L’activitat, que permetrà conèixer alguns dels indrets més emblemàtics del rodal, estarà guiada per monitors especialitzats que explicaran els punts d’interès al llarg de tota la passejada. L’organització disposarà, a més, d’un vehicle escombra, així com el suport d’un altre de Policia i de la Creu Roja.