PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L'Escola d’Art i Disseny Illa torna a exposar els millors projectes del Type Directors Club de Nova York

Es poden visitar a la seu de l’Escola fins al 30 de novembre L´Escola d’Art i Disseny Illa torna a exposar els millors projectes del Type Directors Club de Nova York

Els premis TDC els atorga l’Associació Internacional Type Directors Club de Nova York, que des del 1946 vetlla per la divulgació i protecció de la paraula escrita expressada formalment a través de la tipografia i representada tant en mitjans impresos com en pantalles. Un jurat internacional ha fet la selecció dels treballs premiats en dues categories: una primera part destinada a la tipografia aplicada i la comunicació; i una altra corresponent al disseny de noves tipografies. En aquest marc, s’hi van rebre 1.800 treballs de 50 països i un jurat internacional en va fer la selecció de 200, que van ser els premiats.

Les propostes presentades itineren en nou baguls pels Estats Units, el Canadà, la Xina, Anglaterra, França, Alemanya, el Japó, Polònia, Corea del Sud, Rússia, Espanya, Tailàndia, Taiwan i el Vietnam. L’Escola Illa ja fa set edicions que acull part de la mostra, oferint d’aquesta manera l’oportunitat de conèixer les darreres tendències del disseny tipogràfic arreu.