PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Govern de Sabadell inicia el procediment d’intervenció d’Smatsa amb l’objectiu d’aturar els acomiadaments

Així ho ha comunicat al comitè d’empresa, a la direcció d’Smatsa i a la FAV, en el transcurs de la reunió d’avui El Govern de Sabadell inicia el procediment d’intervenció d’Smatsa amb l’objectiu d’aturar els acomiadaments

Així mateix, ha pres el compromís de seguir desenvolupant espais de treball, durant tot el procés, convocant reunions bilaterals tant amb el comitè d’empresa com amb la direcció d’Smatsa.

Davant de les propostes que s’han posat sobre la taula, el Govern convocarà a la direcció de l’empresa a una reunió amb l’equip tècnic i jurídic per valorar-ne la viabilitat.

L’Ajuntament s’ha posat a disposició del comitè d’empresa per participar en el procés de mediació de l’ERO  i, en aquest sentit, està a l’espera de resposta per part de la representació sindical.

L’Ajuntament reitera que la Instrucció Tècnica de Facturació (ITF) no justifica l’ERO, perquè no és una modificació de contracte.  L’únic objectiu de la ITF és una facturació ajustada al que estableix el contracte.

L’Ajuntament de Sabadell ha recordat, durant el transcurs de la reunió, que manté per al 2019 la mateixa dotació pressupostària (20 milions d’euros) que hi havia al 2018 per al servei de recollida de residus i neteja viària.

Per tant, davant de l’aplicació de l’ERO per part de la direcció de l’empresa, la intervenció del servei es presenta com la via de que disposa l’Ajuntament per fer front als acomiadaments i a l’empitjorament del servei.