PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

“Figures del cos”, xerrades i col·loquis en el marc del festival IF Barcelona, a Ca l’Estruch

Tindrà lloc aquest divendres, a la sala d’exposicions de l’equipament creualtenc “Figures del cos”, xerrades i col·loquis en el marc del festival IF Barcelona, a Ca l’Estruch

A les 5 de l tarda, serà el torn de les perspectives del sector del teatre visual i de titelles a Catalunya, a càrrec de Toni Rumbau i Jordi Alomar. Rumbau és titellaire, dramaturg i fundador d’If Barcelona, mentre que Alomar és musicòleg i gestor cultural, a més de director artístic d'IF Barcelona i comissari independent.

A les 6 de la tarda tindrà lloc un col·loqui amb Joan Baixas, pintor i director d’escena, que fa espectacles i performances d’intens contingut visual, basats en la pintura en directe, l’animació d’objectes i la projecció d’imatges, que expliquen petites històries contemporànies.

A les 7 de la tarda, es presentaran els projectes dels artistes en residència a IF Barcelona 2018-2019. Es tracta d’Andrea Cruz, de Las Hermanas Verán; de Carine Gualdaroni, de la companyia Juste Après · Corpus; Minako Seki, de Human Form II - Puppets ; de Pep Aymerich, i de Pietro Marullo de HIVE.

La jornada té el suport de l'Institut del Teatre, la Diputació de Barcelona, la Generalitat de Catalunya i l’Institut d'Estudis Baleàrics.

Més informació