PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les entitats que vulguin incloure activitats al programa de Festa Major del 2019 ja ho poden demanar

Ho poden fer fins al 20 de desembre, a les oficines d’atenció ciutadana o en línia Les entitats que vulguin incloure activitats al programa de Festa Major del 2019 ja ho poden demanar

Ara cal que presentin una sol·licitud, cosa que poden fer de manera presencial a qualsevol de les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana o bé en línia aquí. La instància ha d’incloure el títol i la descripció de l'activitat, el dia, l’hora i el lloc de realització, els horaris de muntatge i desmuntatge, com també la quantitat de públic previst. Així mateix, convé especificar-hi si es demana suport de l'Ajuntament –taules, cadires, etc.– i adjuntar-hi un plànol amb la situació de diferents elements.

Una vegada acabat aquest termini, les comissions sectorials que organitzen la Festa Major valoraran les activitats rebudes amb l’objectiu de tancar el programa el 28 de febrer.

El consistori entén que les activitats que organitzen les entitats són una part fonamental i indestriable de la festa. Algunes formen part del tronc central de la Festa Major, mentre que altres, amb un caràcter més puntual, hi aporten el color i l’excepcionalitat que li és pròpia. En conjunt, les activitats que organitzen les entitats són un valor irrenunciable que des de l’Ajuntament es reconeix i al qual es vol donar tot el suport.

Aquest és el tercer any de funcionament participat de la Festa Major, en què les comissions sectorials són l’ànima i la base d’aquest funcionament.

La Festa Major del 2019 s’escaurà els dies del 5 al 9 de setembre.