PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Maties Serracant: “Ens mantenim ferms en la recerca de solucions dins el marc de la legalitat”

Els Serveis jurídics municipals han desaconsellat que el Govern accepti propostes que podrien ser considerades com a actes no ajustats a la legalitat Maties Serracant: “Ens mantenim ferms en la recerca de solucions dins el marc de la legalitat”

En aquest sentit, aquest mateix matí han continuat les converses i s’allargaran durant el cap de setmana, amb la voluntat de fer efectius els acords aprovats a la moció de la sessió plenària del passat dijous.

“La nostra prioritat és que la ciutat tingui el nivell de neteja que li correspon i, per tant, la direcció de l’empresa hauria de retirar l’ERO”, 

ha dit Serracant, qui ha afegit que 

“la proposta que l’empresa pretén imposar com a condició per retirar l’ERO és una mesura no inclosa en l’acord de Ple, que en cap cas fa referencia a la necessitat de trobar vies per suspendre l’aplicació de la ITF.

L’alcalde de Sabadell vol deixar de manifest que, en cap cas, la proposta presentada per Smatsa ha estat avalada pels serveis jurídics i tècnics de l’Ajuntament, tal i com l’empresa afirma. Ben al contrari, els serveis tècnics i jurídics municipals han desaconsellat que el Govern accepti propostes que podrien ser considerades com a actes no ajustats a la legalitat.