PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La tercera edició del conte “Nit de reis a Sabadell” inclou noves il·lustracions del Col·lectiu Bafarada

S’exposaran al Casal Pere Quart de l’11 al 18 de desembre La tercera edició del conte “Nit de reis a Sabadell” inclou noves il·lustracions del Col·lectiu Bafarada

Els dibuixants que hi han col·laborat són, d’una banda, David Navarro, il·lustrador i dibuixant de còmics que treballa sobretot en el món editorial juvenil. D’altra banda, Laia Codina, llicenciada en Belles Arts per la Universitat de Barcelona i especialitzada en Il·lustració a l'Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona, que actualment compagina la tasca docent amb la divulgació i creació d'àlbums il·lustrats sota el pseudònim Cucatraca. En tercer lloc, Jonatan Cantero, dibuixant de còmics i també il·lustrador, autor de Korokke , còmic amb què ha estat treballant aquest any per a Spaceman. I, finalment, Marina Vidal, il·lustradora, dibuixant de còmics i especialista en portades de gènere fantàstic per al sector editorial, tant adult com infantil; Vidal també autoedita petites publicacions en forma fanzine.

L’ingredient plàstic d’aquesta tercera edició és un treball a vuit mans en què els artistes han intentat representar el caliu i la il·lusió d'aquests dies per representar la nit de reis.

El col·lectiu Bafarada és un grup de professionals del còmic i la il·lustració sabadellencs que promou la cultura del món del dibuix a la ciutat organitzant exposicions, tallers i altres activitats.

Edició de 15.000 exemplars

Del conte se n’han editat enguany 15.000 exemplars, els quals es reparteixen entre els alumnes del cicle infantil i del cicle inicial de primària de les escoles que s’han apuntat a fer el fanalet com a activitat inclosa en el programa Ciutat i Escola. La resta d’exemplars es repartiran durant els tallers que l’Ajuntament organitza en el marc del Parc de Nadal.

El dimarts 11 de desembre, a les 6 de la tarda, al Casal Pere Quart (Rambla, 69) es durà a terme la inauguració de l’exposició, a la qual assistiran Joan Berlanga, tinent d’alcalde de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica; membres del Col·lectiu Bafarada, i David Vila Ros, autor del conte

El conte