PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El projecte supramunicipal de disseny i innovació industrial preveu l’execució de 17 actuacions durant 2019

Sessió del Consell General del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial “Vallès Industrial” El projecte supramunicipal de disseny i innovació industrial preveu l’execució de 17 actuacions durant 2019

Així s’ha exposat en el marc del Consell General del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) “Vallès Industrial. Innovació i disseny de la Indústria europea” reunit avui al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta per fer balanç i marcar les properes accions.

Aquest pla operatiu està consensuat pels ajuntaments de Sabadell, Barberà del Vallès, Sant Quirze del Vallès i Castellar del Vallès, la Fundació de Disseny Tèxtil (FUNDIT) la Fundació Parc Taulí i la Universitat Autònoma de Barcelona.

El Consell ha comptat amb la intervenció inicial del tinent d’alcalde de l’Àrea de Drets de la Ciutadania i Promoció Econòmica, Joan Berlanga, que ha destacat que el projecte

és el resultat d’una consolidada tradició de col·laboració a l’entorn del foment de la innovació i el suport a l’empresa i pretén ser una contribució a la transformació econòmica del territori.

La taula ha estat presidida pel regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, la regidora de Desenvolupament Econòmic, Comerç i Ocupació de l’Ajuntament de Barberà del Vallès, Yolanda Molinero i la regidora de Dinamització Econòmica de Castellar del Vallès, Ana Mármol i el president de la FUNDIT, Josep Bombardó.

Cost del projecte

La Generalitat de Catalunya ha considerat aquest projecte mereixedor del cofinançament del Programa Operatiu FEDER de Catalunya 2014-2020. Això fa que “Vallès industrial: innovació i disseny de la indústria europea” sigui un dels únics 4 Projectes d'Especialització i Competitivitat Territorial de l'àmbit metropolità de Barcelona aprovats. El cost total del Projecte Vallès Industrial és de gairebé 3,7M€ i rep una subvenció d’1,6M€ d’Europa per desenvolupar diferents operacions.