PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’exposició fotogràfica “Josep Busoms i la seva llum” s’inaugura al Cercle Artístic de Sant Lluc de Barcelona

La mostra, que es va poder veure a Sabadell, es podrà visitar a partir d’avui i fins al 12 de gener en aquest equipament barceloní L’exposició fotogràfica “Josep Busoms i la seva llum” s’inaugura al Cercle Artístic de Sant Lluc de Barcelona

Aquesta exposició s’emmarca dins dels actes de la 8a setmana de la fotografia i ha comptat amb el suport de l’Arxiu Històric de Sabadell, Fotoconnexió i el Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya. El Cercle Artístic de Sant Lluc sempre ha tingut el consideració especial vers l’obra dels fotògrafs sabadellencs. Així, l’any 2015 va dedicar l’exposició al fotògraf Joan Vilatobà i Fígols i enguany es repeteix l’experiència amb Josep Busoms i Domènech.

L’exposició que ara aterra a Barcelona ja es va poder veure a l'Espai Cultura Fundació Sabadell 1859 entre els mesos d’abril i juliol d’aquest any i va tenir una gran acollida de públic. Per aquest motiu al llarg dels propers mesos seguirà itinerant per Barcelona i altres municipis catalans.

Josep Busoms

Josep Busoms i Domènech (Sabadell, 1924-2016) va ser viatjant tèxtil, excursionista, atleta, fotògraf i va destacar en totes aquestes facetes. El seu arxiu conté més de 40.000 negatius de diferents generes fotogràfics. Aquesta mostra és una selecció de la seva obra artística i dels principals reportatges que va realitzar entre els anys 1960 i 1970. L’exposició romandrà oberta fins al 12 de gener de 2019.