PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Reconeixement a les persones i entitats que han participat en els programes d'acollida

Aquest curs, han participat prop de 700 persones Reconeixement a les persones i entitats que han participat en els programes d´acollida

Són persones que ja són sabadellencs i sabadellenques i que han participat en els mòduls formatius que integren el circuit d’acollida per assolir competències lingüístiques en llengua catalana i castellana, coneixements laborals, així com coneixements sobre la societat catalana i el seu marc jurídic.

En el transcurs de l’acte s'ha projectat un vídeo amb el testimoni de diverses persones que hi han pres part i es podrà escoltar als representants de les principals entitats que tenen programes d’acollida a Sabadell.

S'ha presentat, a més,  la iniciativa de “Refugiats benvinguts”, que promou la integració real de les persones refugiades que viuen a Catalunya i que tenen molts problemes per accedir a un habitatge, posant-los en contacte amb persones locals que tinguin ganes de compartir habitatge en condicions d'horitzontalitat i respecte mutu.

Així mateix, ha tingut lloc l’actuació musical del grup Ifsan, integrat per músics africans i europeus que reinterpreten i revitalitzen la tradició musical amaziga amb lletres catalanes.