PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
MOBILITAT

Sabadell organitza a l’abril la primera Fira de la Mobilitat Sostenible del Vallès

Sabadell organitza a l’abril la primera Fira de la Mobilitat Sostenible del Vallès

L’objectiu d’aquesta primera experiència és dinamitzar activitats vivencials de mobilitat sostenible i saludable, que ajudin a disposar d’un entorn més saludable i millorar la qualitat ambiental, així com posar en valor totes les iniciatives existents i avançar en l’àmbit de la mobilitat sostenible.

Juntament amb la zona expositiva de 3.600 m2 que inclourà una mostra de models reals de vehicles sostenibles  es celebraran les jornades tècniques que  preveuen reunir més de 70 ponents de prestigi nacional i internacional i 250 professionals del sector. El programa inclourà 20 sessions de treball orientades al debat, a la reflexió i a la presentació i avaluació de solucions. A més s’han previst activitats per al  públic general.

Les persones que visitin la fira podran experimentar els serveis reals, manipular els productes i viure de primera mà la mobilitat sostenible (Test & drive, tallers demostratius, etc.). El certamen, a més de mostrar solucions de mercat disponibles serà un punt d’informació de les tendències de futur de la mobilitat sostenible i de projectes experimentals en fase de disseny i implantació.

Imprimeix Correu electrònic

Contacta

Departament de Mobilitat, Trànsit i Transport
C. de Pau Clarís, 100, 08205, Sabadell
Tel. 93 745 33 27

Informació i gestió Zona Blava (Vimusa)
Tel. 900 535 921

Informació i gestió bus urbà (TUS)
Tel. 93 727 00 90