PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament es mostra “indignat i preocupat” per la decisió judicial de trencar la negociació prèvia en casos de desnonament

La relació entre les administracions permetia l’aturada dels desnonaments L’Ajuntament es mostra “indignat i preocupat” per la decisió judicial de trencar la negociació prèvia en casos de desnonament

La Comissió Judicial dels Jutjats de Sabadell ha comunicat verbalment que a partir d’ara no hi haurà lloc a negociacions prèvies per aturar desnonaments. Aquesta comissió era l’espai de relació que ambdues administracions utilitzaven per negociar l’aturada d’un cas.

La regidora d’Habitatge, Glòria Rubio s’ha mostrat

indignada i preocupada per aquesta decisió, de la qual ens preguntem a quins interessos respon. Quan ja fa més de 2 anys que hem demanat la creació d’un protocol de comunicació amb els Jutjats, ara, el que fan és trencar aquesta relació amb l’administració i els moviments socials.

L’Ajuntament ha demanat per carta al responsable de la Comissió Judicial una reunió perquè doni les explicacions oportunes i les raons que propicien aquest canvi de criteri.

Per a la regidora d’Habitatge,

aquest canvi de criteri suposarà un augment significatiu dels desnonaments que es produeixen a la ciutat, criminalitzant la situació d’emergència residencial que viuen moltes persones i agreujant-la. L’obligació de les administracions – la de justícia també- és evitar que la gent es quedi al carrer i garantir el dret a un habitatge digne.