PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Taula de Can Llong debat la urbanització de la llosa del pont de la C-58

Una vuitantena de veïns i veïnes han participat en la sessió La Taula de Can Llong debat la urbanització de la llosa del pont de la C-58

La trobada, que va tenir lloc al Centre Cívic de Can Llong, va començar amb una explicació de personal tècnic de l’Àrea de Cohesió Territorial de l’Ajuntament, sobre la proposta i la voluntat de treballar conjuntament per arribar a un acord abans de la redacció del projecte.

La metodologia de la sessió va implicar repartir el gruix dels assistents en grups de treball. En total es van formar 6 grups que van debatre, d’una banda, els aspectes actuals de la urbanització que cal mantenir, i d’una altra, els que consideraven que s’havien de modificar. A més, també es van abordar noves idees per a la urbanització. Posteriorment, el portaveu de cada grup va exposar els acords als que havien arribat.

Amb aquests resultats, els serveis tècnics municipals faran una proposta que es tornarà a presentar en una sessió oberta per consensuar-la abans de la redacció definitiva del projecte. La idea es definir de forma compartida els usos de l’espai.

D’aquesta manera, i tal com explica la regidora de Participació Ciutadana, Glòria Rubio,

“aquest és un altre exemple de com treballem de manera conjunta amb la ciutadania, cosa que ens permet millorar i decidir entre tots i totes cap on volem anar”.