PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Fira Sabadell va rebre més de 75.000 visitants l’any passat

El calendari firal del 2019 s’ha inaugurat amb la Fira Apropa’t a l’FP La Fira Sabadell va rebre més de 75.000 visitants l’any passat

Fira Sabadell també és el lloc triat per diferents operadors per desenvolupar altres tipus d’activitats, com ara jornades o rodatges d’anuncis de marques i productes d’abast internacional. Pel que fa al calendari firal del 2019 de la primera meitat de l’any, s’hi instal·laran un total de 5 fires.

Apropa’t a l’FP, 19,20, 22 i 23 de febrer

La programació es va obrir el 19 de febrer amb la Fira Apropa’t a l’FP, un esdeveniment de referència en l’orientació formativa i professional amb  voluntat de continuar creixent. El certamen, organitzat per l’Ajuntament de Sabadell, ha inclòs xerrades d’una vintena de famílies professionals i 80 cicles formatius professionals associats; tallers i conferències d’interès general i un espai d’exposició amb projectes dels centres de formació. També s’hi ha instal·lat punts d’orientació personalitzada sobre sortides formatives i professionals i espais de trobada amb empreses i gremis del territori.

Saló del Vehicle d’Ocasió, 7, 8, 9 i 10 de març

El relleu el pren el Saló del Vehicle d’Ocasió, del 7 al 10 de març. Aquesta és la 12a edició del saló, promogut directament pel Gremi de Tallers de Reparació i Venda d'Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona. S’hi podran trobar primeres marques, vehicles de quilòmetre zero i de fins a 3 anys de garantia, revisats per tallers de marques oficials.

Fira Industrial, 28 i 29 de març

També aquest any arribarà de nou la Fira Industrial el 28 i 29 de març,  organitzada per l’empresa Muntada. L’objectiu d’aquesta fira és acostar els fabricants i proveïdors de subministraments industrials amb els seus màxims clients: les petites, mitjanes i grans empreses i els autònoms.

Fira de la Mobilitat Sostenible, 4, 5 i 6 d’abril

Una novetat del calendari serà la 1a Fira de la Mobilitat Sostenible del Vallès, els dies 4, 5 i 6 d’abril, organitzada per l’Ajuntament de Sabadell i  el Gremi de Tallers de Reparació i Venda d'Automòbils i Recanvis de Sabadell i Província de Barcelona. La mostra pretén exposar activitats de mobilitat sostenible, que ajudin a disposar d’un entorn més saludable i millorar la qualitat ambiental, així com posar en valor totes les iniciatives existents i avançar en l’àmbit de la mobilitat sostenible.

Juntament amb la zona expositiva, es celebraran les jornades tècniques, que preveuen reunir més de 70 ponents de prestigi estatal i internacional i 250 professionals del sector. El programa inclourà 20 sessions de treball. A més, s’han previst activitats per al públic en general.

A Sabadell som Clicks, 4 i 5 de maig

Durant el mes de maig també és prevista la 8a edició de la fira A Sabadell Som Clicks. L’Ajuntament de Sabadell, Fira Sabadell i l’associació catalana Catclicks tornen a organitzar la fira més gran d’Europa sobre clicks de Playmobil. Aquest any tindrà com a fil conductor el circ.