PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Fòrum Educatiu de Sabadell debatrà sobre coeducació i sobre com deixar enrere els estereotips de gènere

Les inscripcions, per al 30 de març, són gratuïtes i ja estan obertes El Fòrum Educatiu de Sabadell debatrà sobre coeducació i sobre com deixar enrere els estereotips de gènere

El Fòrum Educatiu de Sabadell són una sèrie de trobades periòdiques adreçades al conjunt de la comunitat educativa i a qualsevol persona interessada, per fomentar l'intercanvi d'idees i l'aportació de propostes relacionades amb les polítiques educatives de la ciutat. L’objectiu és fomentar la participació i la corresponsabilitat de tothom en l’educació. Per a cada edició del Fòrum es planteja un tema sobre el qual treballar i debatre.

El Fòrum del proper 30 de març comptarà amb una ponència i una presentació. La primera, sota el nom de “Somia la teva escola. Innovem amb la coeducació”, anirà a càrrec de la professora de Sociologia de l’Educació de la Universitat Autònoma de Barcelona i un dels màxims referents en polítiques de coeducació a l’Estat, Amparo Tomé. Pel que fa a la presentació, es centrarà en el projecte Cardedeu Educa i una mostra de l’experiència en temes de coeducació de l’Escola Bressol Municipal Els Daus d’aquest municipi del Vallès Oriental.

Hi haurà tres grups del treball (Família, Formació i Lleure i entorn) que tindran com a objectiu recollir propostes que després es puguin incloure dins un projecte de coeducació a Sabadell. A l’hora de fer la inscripció al Fòrum, els participants hauran d’optar per un dels grups.  La jornada es clourà amb les conclusions, que es presentaran de forma lúdica al conjunt de participants.