PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Obertes les inscripcions per a la Visita guiada als Centres de Culte d’aquest dissabte

En el marc del programa anual per donar a conèixer la diversitat religiosa Obertes les inscripcions per a la Visita guiada als Centres de Culte d’aquest dissabte

El programa d’aquest any vol destacar dues efemèrides, coincidint amb la seva desena edició i com a reflexió davant els totalitarismes: el centenari de la signatura del Tractat de Versalles que va posar punt final a la Primera Guerra Mundial i el centenari del naixement de Primo Lévi, escriptor supervivent d’Auschwitz.

Programa

La visita guiada de dissabte 27, tindrà lloc a partir de les 4 la tarda. El punt de trobada serà a la plaça de la Sardana i l’itinerari inclourà l’Església Filadèlfia La Perla (culte evangèlic), la Parròquia catòlica del Sagrat Cor, la Comunitat musulmana Ar-rissalah i el Templo de la Diosa, de culte pagà. Les inscripcions, obertes fins al proper dijous dia 25, es poden fer adreçant un correu a dretscivils@ajsabadell.cat o bé trucant al tel. 93 745 19 53.

Abans del recorregut de dissabte però, les activitats del programa s’iniciaran aquest dijous 25, amb la Trobada del Moviment Ecumènic de Catalunya a Sabadell (amb assistència prèvia invitació). També formaran part de les propostes una xerrada sobre ritus funeraris i enterraments, amb  una visita guiada al cementiri, el proper 4 de maig, i un Iftar popular, que la comunitat musulmana organitzarà dissabte, 1 de juny. L’Iftar és el moment en què, coincidint amb la posta de sol, es trenca el dejuni durant el Ramadà.

Completaran les activitats una nova edició del Mescla’t a l’octubre i, al novembre, la participació de Sabadell a la 16a mostra de Cinema Espiritual de Catalunya.

Organitzen la Jornada de Portes Obertes als Centres de Culte la Taula de Creences i l’Ajuntament de Sabadell, amb la col·laboració d’una vintena d’entitats, col·lectius i comunitats religioses de la ciutat. Hi donen suport la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona i la Red de Ciudades Interculturales (RECI).