PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La preinscripció a les escoles bressol públiques serà del 14 al 24 de maig

A Sabadell hi ha 11 escoles bressol municipals i 1 de la Generalitat La preinscripció a les escoles bressol públiques serà del 14 al 24 de maig

La preinscripció arriba després de les jornades de portes obertes que els centres públics per a infants de 0 a 3 anys han ofert durant l’abril per posar a l’abast de les famílies tota la informació que els pogués interessar sobre les instal·lacions, el projecte educatiu i les característiques de cada escola bressol. Un cop acabat el procés de preinscripció, amb l’atorgament de puntuació per a cada sol·licitud en funció dels criteris de prioritat, la realització del sorteig de desempat si s’escau i la publicació de les llistes d’alumnat admès, la matrícula es portarà a terme del 19 al 26 de juny.

Sabadell té 11 escoles bressol municipals distribuïdes per tota la ciutat i que escolaritzen actualment un miler d’alumnes. Són l’Andreu Castells, Arraona, Calvet d’Estrella, Can Llong, Can Puiggener, La Creu Alta, El Vapor Buxeda Nou, Espronceda, Joan Montllor, Joaquim Blume i La Romànica. Així mateix, integra la xarxa pública la Llar d’infants Els Àngels, pertanyent a la Generalitat, que entra dins el mateix sistema de preinscripció i matrícula que els centres municipals.