PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Obres en una de les naus de Sallarès i Deu per reparar una petita part de la coberta

La vorera de la cantonada dels carrers de Jacint Verdaguer i Viladomat s’ha tallat al pas dels vianants com a mesura de seguretat Obres en una de les naus de Sallarès i Deu per reparar una petita part de la coberta

Aquesta encavallada s’ha de reparar per restituir l’estat original de la coberta i garantir la seguretat de l’edifici. Les obres comportaran també la reparació de part de la coberta i del coronament de la façana de la cantonada dels carrers de Jacint Verdaguer i Viladomat. La vorera d’aquesta cantonada s’ha tallat al pas dels vianants com a mesura de seguretat.

Compra del conjunt fabril

L’Ajuntament de Sabadell va adquirir l’any passat el conjunt fabril Sallarès i Deu, al barri de Gràcia. Es tracta d’un edifici industrial de caràcter singular, amb valors històrics i patrimonials. El formen 4 naus paral·leles als carrers de Cellers i de Viladomat, i un cinquè edifici, perpendicular a aquestes naus, amb façana al carrer de Jacint Verdaguer. El conjunt consta com a protegit des del 1986 i en el Pla especial de Protecció dels Béns Arqueològics, Mediambientals i Arquitectònics de Sabadell (PEPBAMAS) vigent té una protecció global.