PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Alumnat de la ciutat protagonitzarà una quinzena d’obres dins la 36a edició de la Mostra de Teatre Escolar

Infants i joves esdevenen actors i actrius i també assisteixen com a públic Alumnat de la ciutat protagonitzarà una quinzena d’obres dins la 36a edició de la Mostra de Teatre Escolar

Aquest curs, alumnat de 15 de centres de primària i secundària actuaran en representacions que s’allargaran fins al 18 de juny, amb temàtica diversa i adreçades a diferents nivells educatius. Les obres es distribuiran en sis espais de la ciutat, donant opció a les escoles i instituts que hi assisteixin com a públic a escollir aquelles representacions que tinguin lloc més a prop.

La Mostra reunirà prop de 240 actuants i, amb les dades actuals, es calcula que hi assistiran com a públic uns 3.940 alumnes. Les inscripcions per anar a veure algunes de les obres continuen obertes. El programa inclou 15 obres a càrrec de l’alumnat de 15 centres educatius, que oferiran un total de 20 representacions.

Amb l’activitat, es treballa el teatre com a eina i instrument didàctic per a la millora de l'expressió oral i corporal. Així mateix, es fa entendre i viure el teatre com una manifestació cultural i educativa col·lectiva, tot fomentant actituds de respecte com a espectadors vers el treball dels companys i companyes. Amb tot, s’avança en l’assoliment de competències com la lingüística i audiovisual; artística i cultural, d’autonomia i iniciativa personal o la social i ciutadana.

Aquest curs protagonitzaran les representacions infants i joves de les escoles Enric Casassas, Cifuentes, Pau Casals, Mas Boadella, Can Deu, Floresta, Font Rosella, Arraona, Catalunya i Immaculada i dels Instituts Pau Vila, La Serra, Joan Oliver, Arraona i Jonqueres (aquest darrer s’incorpora a l’activitat aquest any).

Pel que fa als espais on es representaran les obres seran Lasala Miguel Hernández, l’Auditori Pere Quart, l’Institut Pau Vila i els centres cívics de Can Rull, Sant Oleguer i Torre-romeu