PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Una quarantena d’infants i 37 persones voluntàries tanquen una nova edició del programa Lecxit

Un treball conjunt entre els centres educatius, les biblioteques municipals, les famílies dels infants i les persones voluntàries per contribuir a millorar la comprensió lectora dels infants Una quarantena d’infants i 37 persones voluntàries tanquen una nova edició del programa Lecxit

Avui, totes parts implicades s’han reunit a la Biblioteca Vapor Badia en l’acte de cloenda de curs. A la trobada han assistit també el tinent d’alcalde i regidor d’Educació en funcions, Joan Berlanga, i la regidora de Cultura en funcions, Montserrat Chacon.

Aquest 18-19, el Lecxit ha comptat amb 37 persones voluntàries, cadascuna de les quals s’ha trobat periòdicament amb un dels infants participants per llegir conjuntament. En aquesta edició, la sisena que es porta a terme a Sabadell, han pres part al programa alumnes de les escoles Andreu Castells, Joan Maragall, Floresta, Calvet Estrella, Romànica, Espronceda i Agnès Armengol. Les sessions de lectura han tingut lloc a les biblioteques municipals Nord, Sud, Can Puiggener, La Serra i Ponent

La cloenda d’avui ha estat un punt de trobada per als participants al programa, al temps que un espai de reconeixement a la tasca i compromís de les persones voluntàries i a tots aquells que fan possible el Lecxit a la ciutat. També en el marc de la cloenda, s’ha realitzat un taller de promoció de la literatura i la lectura,  a càrrec de l’Associació Educativa, Artística i Cultural, Maneno.

Crida de voluntariat

Cada curs i per tal de desenvolupar les sessions individuals del programa a les biblioteques, el Lecxit precisa de la implicació de voluntaris/-es, que hi desitgin destinar una hora a la setmana per contribuir a millorar la comprensió lectora dels infants. És per això que es fa una crida a la participació per al proper 19-20.

Més informació sobre el Lecxit

Punt de voluntariat de l'Ajuntament. Programa LECXIT