PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Alumnat de les escoles Arraona, Creu Alta i Xaloc exposen a l’Ajuntament l’anàlisi que han fet sobre “Sabadell i la música” i les seves propostes de futur

La presentació al Saló de Plens tanca el curs de l’activitat educativa i de participació “Els nois i noies tenen la paraula” Alumnat de les escoles Arraona, Creu Alta i Xaloc exposen a l’Ajuntament l’anàlisi que han fet sobre “Sabadell i la música” i les seves propostes de futur

Durant el curs, en el marc d’aquesta activitat, els nois i noies han analitzat aspectes molt diversos vinculats amb la música: la importància que té a la vida de les persones, com serveix d’element de relació amb els altres, si pot generar i en quines situacions problemes de convivència i altres elements vinculats amb la ciutat, com per exemple l’oferta musical, els espais dedicats a activitats musicals, etc. Tot plegat amb l’objectiu de plantejar propostes de millora que recullin la seva visió de la vida musical a la nostra ciutat.

Així mateix, i a banda de la tasca que cada escola porta a terme individualment, enguany, com cada curs, s’han celebrat dues trobades intercentres per afavorir el treball conjunt i la coordinació entre les escoles participants. A les trobades s’han posat en comú les propostes amb les quals s’ha conformat el manifest de conclusions avui s’ha presentat al Saló de Plens de l’Ajuntament.

Durant tot el procés, el professorat ha comptat amb l’assessorament tècnic necessari i amb una guia didàctica per desenvolupar a l’aula, a més d’una sessió de formació.