PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La desfilada anual de l’Escola Illa presenta damunt la passarel·la els projectes finals de l’alumnat d’Estilisme d’Indumentària

Els projectes finals dels estudiants de segon curs del cicle formatiu d’Estilisme d’Indumentària de l’Escola Illa han protagonitzat una nova edició de la Desfilada anual del centre municipal sabadellenc, que s’ha celebrat a L’Estruch. Sota el nom de Dress Code 19.38 ,  l’esdeveniment ha mostrat damunt la passarel·la deu col·leccions de roba, que suposen la primera proposta professional de l’alumnat com a marca personal en el món del disseny de moda.

Els projectes finals dels estudiants de segon curs del cicle formatiu d’Estilisme d’Indumentària de l’Escola Illa han protagonitzat una nova edició de la Desfilada anual del centre municipal sabadellenc, que s’ha celebrat a L’Estruch. Sota el nom de Dress Code 19.38, l’esdeveniment ha mostrat damunt la passarel·la deu col·leccions de roba, que suposen la primera proposta professional de l’alumnat com a marca personal en el món del disseny de moda.

Amb les col·leccions, les i els dissenyadors han reflectit la seva part més creativa i intimista, reflexionant sobre el que passa al seu voltant, allò que els preocupa o interessa o sobre allò que, en definitiva, els acaba definint. Enguany també s’ha treballat, com a fonts d’inspiració, l’art que ens envolta, d’ara i de sempre, amb totes les seves variants. Una barreja d’idees, doncs, que ha donat com a resultat propostes de molt diferents estils i perspectives.

La desfilada de l'Escola Illa és una activitat transversal del centre municipal sabadellenc, ja que hi participa alumnat i professorat, no només del departament d’Estilisme d’Indumentària sinó també dels altres dos cicles formatius que es poden cursar a l’Illa: Gràfica Publicitària i Il·lustració, que hi han col·laborat com a models i hostes i en la realització de la gràfica i els vídeos de la passarel·la.

Així mateix, enguany s’ha comptat amb la col·laboració, com a perruquers/es i maquilladors/es, de l’alumnat de PFI de Perruqueria i Estètica i CFGM d’Estètica i bellesa de l’Institut Ribot i Serra.

Les col·leccions

Els dissenyadors/es i les propostes que s’han presentat a la Desfilada són:

  • Amnesia de l'Elena de Sola
  • Consuelo”, de Paula Moreno
  • Revoluxia”, de Carla Perales
  • “Meztli”, de Thais M’ballo
  • “Capsula in V”, d’Anna Luque
  • “KJØNN”, de la Pau Lloreta
  • “Golden 90s”, de Marta Bravo
  • “Constant fight” de Mercè Gallego
  •  “Kintsukuroi” de Kimberly King
  • “Still Alive”, de David de la Calle

Més informació