PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els Jutjats Contenciosos Administratius tornen a donar la raó a l’Ajuntament, denegant les peticions d’Smatsa

El Jutjat Contenciós Administratiu (JCA) número 10 de Barcelona ha inadmès el recurs que Smatsa va interposar contra els documents cobratoris de les liquidacions dels anys 2014 a 2016 Els Jutjats Contenciosos Administratius tornen a donar la raó a l’Ajuntament, denegant les peticions d’Smatsa

Tal com apunta el mateix document, totes les al·legacions presentades per l’empresa Smatsa no argumenten contra les cartes de pagament, sinó als motius de les liquidacions, que ja han estat recorregudes amb anterioritat en tres contenciosos diferents. Contenciosos, d’altra banda, en què ja se’ls van denegar les mesures cautelars sol·licitades: el desembre del 2018 el JCA denegava les cautelars de suspensió de la liquidació de 897.318,44 € pagats de més el 2014; el febrer del 2019 es denegaven les cautelars de suspensió de la liquidació d’1.292.293,51 € pagats de més el 2016, i, finalment, també al febrer del 2019, el JCA denegava les cautelars de suspensió de la liquidació d’1.303.915,13 € pagats de més el 2015.

És per aquest motiu que la magistrada ha dictaminat ara que Smatsa no ha impugnat les cartes de pagament per contenir algun error o defecte, sinó per la disconformitat amb les liquidacions, sobre les quals ja es van pronunciar altres sales i, per tant, es tractaria d’una doble via impugnatòria, fet pel qual no pot admetre aquest nou recurs.

Cal recordar que l’Ajuntament va reclamar a l’empresa que retornés els imports que va facturar de més durant aquests tres anys (pel fet que l’empresa facturava pels cost dels equips i no pels serveis efectivament prestats tal i com estipula el contracte).

Actualment la liquidació del 2014 s’ha compensat amb la facturació. Per a les liquidacions de 2015 i 2016 l’empresa ha sol·licitat el pagament fraccionat en quatre anys presentant com avals uns deutes empenyorats al banc que no han estat acceptats per tresoreria municipal.