PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les obres per millorar el passeig de la Revolució començaran dilluns vinent

Duraran dos mesos i permetran renovar el passeig i també el jardí de Salvador Sarrà Les obres per millorar el passeig de la Revolució començaran dilluns vinent

Amb aquesta actuació, es millorarà el ferm del passeig amb el mateix paviment que hi ha en aquests moments i es col·locarà sauló sòlid l’inici de la baixada a l’extrem sud. D’altra banda, s’arranjaran els murs del passeig, com també les plataformes que hi ha entre el carrer de Santa Teresa i la carretera de Caldes, a la zona del nord. L’actuació inclou també una millora de tot l’enllumenat, que a partir d’ara serà més sostenible.

Així mateix, s’intervindrà en el jardí de Salvador Sarrà, per millorar-ne el ferm i renovar-hi alguns arbres, i s’hi col·locaran quatre elements nous al circuit de gimnàstica.

L’obra inclou també la neteja de la timba, d’on s’eliminaran les males herbes i la vegetació invasora, a més de situar-hi nous elements de reg. Finalment, també s’instal·larà nou mobiliari urbà, que quedarà ben integrat, i es restituirà el cartell de ceràmica explicatiu de l’origen del passeig de la Revolució.

Més informació