PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Aquest dissabte, l’Ajuntament manté l’alerta per l’onada de calor adaptada a les recomanacions de la Generalitat

Els col·lectius amb més risc podran accedir demà gratuïtament a les piscines municipals Aquest dissabte, l’Ajuntament manté l’alerta per l’onada de calor adaptada a les recomanacions de la Generalitat

Les recomanacions adoptades són les següents:

  • Accés gratuït a les piscines per a dones embarassades. També a les persones majors de 75 anys; persones amb discapacitats físiques o psíquiques i limitacions de mobilitat i persones amb malalties cròniques. En aquests casos caldrà acreditar amb documentació.
  • Obertura en horari habitual dels centres cívics de Sant Oleguer, la Creu Alta, Can Puiggener, Ca n’Oriac, Can Rull i la Concòrdia i de Doctor Plans (Can Deu).
  • Romandran tancades les barbacoes.
  • Es mantenen les mesures d’Acció Social que es van activar ahir, com les trucades a les persones amb més risc que reben teleassistència, així com la tasca de les treballadores familiars i auxiliars per recordar les mesures de prevenció a les persones que atenen. Les mesures preventives de les quals s’informa són consensuades i es corresponen amb les que es donen des dels diferents serveis de salut.
  • Es continuarà treballant amb la Creu Roja de Sabadell, que ha intensificat les intervencions amb el col·lectiu sense llar, persones que viuen en infrahabitatges i col·lectius més vulnerables, com ara persones amb grau de dependència que viuen soles.
  • La Policia Municipal es manté en alerta. Davant del risc d’incendis forestals, l’Ajuntament aconsella la ciutadania que prengui mesures de prevenció, sobretot al rodal. També s’ha activat agents rurals i dos cotxes ADF circularan preventivament pel rodal.

Mesures d’autoprotecció

L’Ajuntament recorda la importància de prendre algunes mesures d’autoprotecció per combatre les fortes temperatures, com hidratar-se sovint, evitar sortir al carrer en les hores de màxima insolació o fer activitat física en les hores de menys calor. També cal tenir cura dels animals de companyia, procurant que tinguin aigua i ombra a l’abast, treure’ls a passejar en les hores més fresques.


Centres cívics oberts