PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Presentat el cartell de la Festa Major del 2019, obra de Belén Perea, alumna de l’Escola Illa

Al concurs per seleccionar-lo, convocat per TUS, s’hi han presentat enguany 25 estudiants de les escoles d’art i disseny de Sabadell: l’ESDi i l’Illa Presentat el cartell de la Festa Major del 2019, obra de Belén Perea, alumna de l’Escola Illa

A l’acte hi van assistir Carles de la Rosa, regidor de Cultura; Laura Reyes, regidora d’Esports; Paco López, president de Transports Urbans Sabadell (TUS), i Montserrat Mateu, encomanada de la Comissió de Comunicació, en representació dels membres Jurat.

Al concurs, convocat per TUS, s’hi han presentat enguany 25 cartells, 20 dels quals són d’estudiants de l’Escola Illa i 5, de l’Escola Superior de Disseny (ESDi). El guanyador s’enduu 600 € i les persones que han tingut un accèssit, 150 €, respectivament.

Carles de la Rosa, regidor de Cultura, es va expressar en el sentit que

un any més el cartell que anunciarà la Festa Major de Sabadell l’ha dissenyat una persona que està estudiant a la nostra ciutat, amb la qual cosa donem oportunitats a artistes emergents locals.

I va afegir que

a més de felicitar el guanyador i els finalistes, també vull agrair a la TUS que s’hagi fet càrrec un any més de l’organització d’aquest concurs.

En el concurs es valora que els cartells s’identifiquin amb la ciutat de Sabadell, que siguin creatius i singulars, que mostrin un discurs gràfic i conceptual actual, directe i entenedor i, finalment, que no mostrin dificultats de reproducció i adaptació a diferents formats i suports.

Hi han pogut participar els alumnes matriculats el curs 2018-2019 que cursaven ensenyaments reglats a les escoles d’art i de disseny de Sabadell, com també els exalumnes graduats en aquestes escoles el curs 2017-2918. Les obres presentades havien de ser originals i inèdites, dissenyades per a l’ocasió amb tota llibertat, tant conceptual com tècnica.

Com cada any, el guanyador del concurs cedeix en exclusiva i amb caràcter gratuït a l’Ajuntament de Sabadell els drets de reproducció, difusió, comunicació pública i transformació de l’obra premiada.