PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Campanya d’estiu de donació de sang per augmentar les reserves durant les vacances

Dimarts 9 de juliol, al Taulí, i dimecres 17, al Racó del Campanar Campanya d’estiu de donació de sang per augmentar les reserves durant les vacances

A Catalunya les donacions de sang estan baixant al voltant del 30%. A més, en algunes ocasions s’han d’anul·lar algunes campanyes amb les unitats mòbils a causa de les altes temperatures al seu interior. El Banc de Sang calcula que fins a finals d’agost, el hospitals catalans necessitaran 35.000 donacions de sang per atendre totes les persones malaltes i accidentades. Per això, es fa una crida per apropar-se als hospitals i a les campanyes de donació organitzades arreu del país.

Aquest estiu, #GIFvida

La campanya d’estiu té com a protagonistes alguns dels i de les professionals del Banc de Sang, que són la imatge del cartell de la campanya d'estiu, en forma de GIFs animats que serviran per agrair el gest de les persones donants. Els GIFs ja es poden buscar a Instagram, Twitter, Facebook i Whatsapp amb la cerca ‘donarsang’ i també es poden veure al canal de Giphy del Banc de Sang.

A partir del 15 de juliol, tothom que doni sang a qualsevol dels hospitals amb Banc de Sang o a les unitats mòbils tindrà l’oportunitat de fer-se un GIF de la donació per compartir amb els seus contactes via Whatsapp o xarxes socials. A més, tots els donants de l’estiu també rebran un adhesiu amb la imatge de la campanya ‘Aquest estiu anima’t a donar sang’.