PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comença l’obra que ha de convertir el darrer tram del carrer de Montllor i Pujal en un espai per a vianants

Durant els quatre mesos d’obra s’hi tallarà el pas de vianants Comença l’obra que ha de convertir el darrer tram del carrer de Montllor i Pujal en un espai per a vianants

L’actuació consisteix a fer un carrer d’un sol nivell, sense voreres, per afavorir el pas dels vianants. Així, l’objectiu és convertir-lo en un espai que s’assemblarà més a una plaça que no pas a un carrer. Es planteja com una successió d'arbres col·locats amb una certa aleatorietat i amb grans escocells, amb franges de paviment i franges de sauló. La zona davant de l'accés al Teatre de Sant Vicenç serà àmplia, de manera que permeti absorbir grans quantitats de gent quan hi hagi funció i també d'espera.

Mentre duri l’obra, quedarà totalment restringit el pas de vianants per aquest tram de carrer. Tanmateix, la sortida d’emergència del Pavelló de Cal Balsach estarà habilitada. També hi haurà un espai per facilitar l’entrada i sortida dels infants que assisteixen ara al Casal d’Estiu del Teatre Sant Vicenç, com també l’accés a aquest equipament. D’altra banda, també durant les obres, s’eliminaran una desena de places d’aparcament del següent tram de carrer per poder-hi col·locar les casetes de l’obra.