PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Noves sessions informatives sobre l’oferta de tardor de formació ocupacional del Centre de Formació Cal Molins

Els cursos permeten en la majoria de casos obtenir un certificat de professionalitat Noves sessions informatives sobre l’oferta de tardor de formació ocupacional del Centre de Formació Cal Molins

L’objectiu és millorar la qualificació professional i la capacitat d’inserció laboral de les persones. La programació dels cursos de Formació Ocupacional inclou en la majoria de casos un període de pràctiques en una empresa per familiaritzar l’alumne amb un entorn de treball propi de l’ocupació o sector triat i augmentar, a més, les seves possibilitats de trobar una feina.

Els principals requisits per participar-hi és tenir edat laboral i estar prioritàriament a l’atur. En funció de cada curs també es necessari disposar d’un nivell d’estudis específic. La Formació Ocupacional és totalment subvencionada, pot tenir caràcter teòric i pràctic, de curta o de llarga durada, i pot incloure pràctiques en empreses. En cas de superar-la, s'expedeix un Certificat de Professionalitat de l'especialitat cursada.

Per a més informació s'han programat sessions informatives que tindran lloc a Cal Molins. Cal trucar al 93 745 32 23 o omplir el formulari en línia per apuntar-s'hi. Les sessions tindran lloc els dies 18 de juliol, 13 i 26 de setembre i 10 i 24 d’octubre. Començaran a les 10 del matí i tindran una duració de 2 hores.

Cal Molins: centre de referència

El Centre de Formació Cal Molins és un espai de referència per a les persones que volen millorar la seva qualificació professional. En aquesta instal·lació municipal cada any es formen un miler persones. La forma presencial es complementa amb l’oferta de formació e-learning. Segons els últims resultats registrats, el grau de satisfacció de l’alumnat és del 91% i la mitjana d’inserció laboral de l’alumnat que ha assistit a alguna activitat formativa és del 61%, en els casos dels projectes de formació professionalitzadora, i del 36% en el casos de projectes sociolaborals.