PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Els alcaldes i alcaldesses de Barberà del Vallès, Polinyà, Santa Perpètua i Sabadell es troben per analitzar la implantació d’un centre logístic d’Amazon a la comarca

Durant la reunió, també s’ha acordat l’impuls d’un front comú entre els municipis per millorar la mobilitat al territori Els alcaldes i alcaldesses de Barberà del Vallès, Polinyà, Santa Perpètua i Sabadell es troben per analitzar la implantació d’un centre logístic d’Amazon a la comarca

Durant la trobada es va parlar de diferents aspectes relacionats amb el nou centre, tot abordant qüestions com la creació de llocs de treball que comportarà o aspectes relacionats amb la mobilitat. El nou centre logístic s’ubicarà al sector de Can Rabella-Can Roqueta, dins el terme municipal de Barberà del Vallès.

Així  mateix, a la trobada, es va fer palesa la voluntat de fer un front comú entre els municipis per treballar per a la millora global de la mobilitat a la comarca. En aquest sentit, els alcaldes i alcaldesses van acordar demanar una reunió amb el Conseller de Territori i Sostenibilitat, Damià Calvet i també impulsar diferents trobades tècniques entre els Ajuntaments.

A la reunió d’ahir, els representants municipals van coincidir en la necessitat de millorar les infraestructures de comunicació al territori i van acordar treballar conjuntament, reivindicant davant les administracions superiors el que sigui necessari, per tal de fer-ho possible.