PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Reconeixement a l’alumnat de la ciutat que ha obtingut les millors notes d’accés a la universitat

Es tracta d’11 alumnes que tenen cadascun una nota d’accés superior al 9 Reconeixement a l’alumnat de la ciutat que ha obtingut les millors notes d’accés a la universitat

Per a aquest reconeixement, s’ha tingut en compte tant la nota de les proves d’accés a la universitat del 2019 com la nota mitjana de l’expedient acadèmic, ja que l’objectiu és posar en valor l’esforç continuat que representa tenir un bon expedient acadèmic i els bons resultats als exàmens de la selectivitat. Així mateix, s’ha volgut reconèixer l’alumnat que, cursant el Baccalauréat francès (Batxibac), han obtingut una nota extraordinària en les PAU. En total, aquesta tarda s’han rebut 11 alumnes: 10 del batxillerat espanyol i 1 estudiant de Batxibac. Tots tenen una nota d’accés superior al 9.

Amb tot, i posant aquests joves com a exemple, es vol destacar la necessitat d’una bona formació. Alhora, la rebuda és un reconeixement a les famílies i al professorat, que han estat al costat dels alumnes en la seva formació i constitueixen un important suport per assolir l’èxit personal i acadèmic dels i les joves.

Com a part del reconeixement, l’alumnat ha rebut un premi econòmic en forma de val que podran bescanviar per llibres i un diploma acreditatiu.

Marta Farrés, ha felicitat l’alumnat que era present avui al Saló de Plens municipal i ha afirmat que

aquest reconeixement d’avui és el resultat de la feina del vostre professorat i dels vostres pares i mares, però sobretot és el resultat del vostre esforç dia rere dia. Un esforç notable, que s’ha de valorar en un temps com l’actual”. I ha afegit que “les notes que heu tret us han de permetre estudiar el que us agradi, però també ens han d’ajudar a tots i totes nosaltres a contribuir a fer un món millor des de diferents àmbits.

Els i les alumnes que avui ha estat rebut són:

COGNOM I NOM DE L’ALUMNE/A

NOTA D'ACCÉS (*)

GARRIGA, ENRIC

9,800

SALAVERT, ROQUE

9,760

MALUENDA, GUILLEM

9,586

LLONCH, JOAN

9,518

MOLINA, DAVID

9,506

VIZUETE, ADRIAN

9,416

DE MIGUEL, ORIOL

9,412

JURADO, JOEL

9,402

RAMÍREZ, NÚRIA

9,400

PASALODOS, ÀLEX

9,384

La millor nota de l’alumnat que ha cursat el BatxiBac:

COGNOM I NOM

NOTA ACCÉS (*)

LLORDELLA, MARINA

9,726

(*) Mitjana entre l’expedient acadèmic i la nota de les proves de Selectivitat.