PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Adjudicades les obres de substitució de dos trams de la xarxa de clavegueram de Sabadell

Es tracta del carrer de Madrazo i del carrer del Ripoll

En el cas del carrer de Madrazo, l’empresa adjudicatària és Curnal Invest, SL, per un import de 79.877,88 euros. Al carrer del Ripoll hi treballarà Iseova, SL i l’obra tindrà un cost de 77.953,22 euros.

Aquesta actuació permetrà ampliar el diàmetre dels trams de clavegueres substituïdes i situar-lo al mínim del que marquen els criteris tècnics avui, amb l’objectiu de garantir la seva capacitat hidràulica i permetre i millorar les condicions de les tasques de neteja i manteniment ordinàries.

Les dues noves canonades es construiran amb els criteris tècnics que estableix la legislació actual, també pel que fa als materials. En el cas del tram del carrer de Madrazo, com que és un carrer amb un fort pendent, s’ha optat per col·locar-hi un tub de gres vitrificat, que és molt més resistent al desgast.

Les empreses tornaran a connectar totes les escomeses de les finques particulars, com també s’encarregaran dels elements de drenatge superficial i de la millora dels pous de registre, de manera que es milloraran les condicions de neteja, inspecció i manteniment de la xarxa.