PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El torrent de Colobrers estarà tancat temporalment per reparar els danys causats per la llevantada

El torrent de Colobrers estarà tancat temporalment per reparar els danys causats per la llevantada

Davant d’aquesta situació s’ha tallat l’accés al torrent, perquè el camí no compleix les garanties de seguretat. S’està treballant per avaluar els danys i la seva reparació de manera que sigui compatible mantenir i potenciar el valor natural del torrent i el seu gaudi.

El forts aiguats de la passada setmana van causar diversos desperfectes al rodal. De fet, durant la nit del 22 al 23 d’octubre, l’estació meteorològica del Parc Agrari va registrat 109,7 l/m2. Per garantir la seguretat de les persones que hi transiten i per facilitar la feina de restauració es va decidir tancar el pas pel torrent.

L’episodi de pluges va produir també esllavissades a diferents punts del camí del riu Ripoll: al tram de camí de davant la Clota, als Degotalls i sota el pont de Castellar. L’accés a l’horta de Can Bages pel gual també roman tancat per retirar-ne els sediments arrossegats. Aquesta setmana es treballarà per facilitar l’accés a l’horta, tot i que la retirada de l’important volum de graves depositades requerirà d’altres actuacions ens les properes setmanes.